Image Alt

Cardio

SportsArt Cardio

Tijdens het sporten verbrand je calorieën ofwel energie. Stel je nou eens voor dat je die energie kunt hergebruiken. Het is nu belangrijker dan ooit dat iedereen zijn steentje bijdraagt om de planeet een beetje groener achter te laten dan je hem aantrof.

G576R-Recumbent-Cycle-1

ECO-POWR™

Onze ECO-POWR™ lijn heeft een technologische sprong genomen naar een nog hoger niveau. De omvormers zijn nu in de machines ingebouwd en er zijn dus geen extra kabels of boosters meer nodig.

U kunt direct beginnen om de door de gebruiker opgewekte energie te gebruiken in uw faciliteit. Stop de stekker in het stopcontact en bespaar direct op uw energiekosten.

V886-16 Verso 1

FULL COMMERCIAL

De Full Commercial cardio-lijn van SportsArt valt op door het elegante design en de uitstekende biomechanica. Elk toestel is gebouwd om de meest veeleisende training te weerstaan. En dat tegen een zeer concurrerende prijs.

De SportsArt loopbanden combineren energiezuinige componenten en een robuust ontwerp om het apparaat onder alle omstandigheden op topniveau te laten werken. Onze elliptische trainers gebruiken een variabele staplengte zodat iedereen de perfecte training ervaart. De lijn wordt verder gecomplimenteerd door verschillende alternatieve trainers – een stepper, een ligfiets met dubbele aandrijving en onafhankelijk bewegende armen, en natuurlijk onze innovatieve Pinnacle-trainer.

T673-01-web

LIGHT COMMERCIAL

De SportsArt Light Commerical toestellen zijn de perfecte oplossing voor minder intensief gebruik. Denk aan Fysiotherapie, revalidatie, bedrijfsfitness of hotellerie.

In de basis zijn deze toestellen gelijk aan de Performance toestellen maar dan uitgerust met lichtere motoren zodat deze perfect zijn afgestemd op de doelgroep.

  /    /  Cardio