SportsArt GymBiz cardio- en krachtapparaten

SportsArt

  /    /  SportsArt

SportsArt: fitnessapparaten voor kracht en cardio

Change the world one workout at a time

Tijdens het sporten verbrand je calorieën ofwel energie. Stel je nou eens voor dat je die energie kunt hergebruiken. Het is nu belangrijker dan ooit dat iedereen zijn steentje bijdraagt om de planeet een beetje groener achter te laten dan je hem aantrof. De apparaten van SportsArt zijn van hoogwaardige kwaliteit en behoeven daardoor weinig onderhoud. GymBiz levert zowel krachtapparatuur als cardio apparaten van SportsArt aan.

SportsArt is al meer dan 40 jaar bezig om dit concept te perfectioneren.

Het resultaat is een productieproces van het hoogste niveau. Alle apparaten voldoen aan de volgende hoogwaardige normen:

  • TÜV ISO 9001 voor constante kwaliteit.
  • TÜV ISO 14001 voor milieumanagement tijdens productie.
  • TÜV ISO 13485 om te voldoen aan de hoge medische eisen voor betrouwbare cardiotoestellen.

SportsArt gaat voor duurzaam ondernemen en groener sporten

Om zo groen mogelijk te ondernemen met SportsArt proberen wij zoveel mogelijk circulair om te gaan met onderdelen. Bij een reparatie buiten de garantie reviseren wij, waar mogelijk, het defecte onderdeel en krijgt u hier weer een vol jaar garantie op. Op deze manier reduceren wij de uitstoot die vrijkomt bij productie van nieuwe onderdelen en het transport hiervan. Tevens drukt het enorm de kosten voor de ondernemer. Uiteindelijk hebben we allemaal baat bij duurzaam ondernemen. Bovendien zorgt dit ervoor dat de leden groener sporten.

Krachtapparatuur kopen voor in jouw sportschool

SportsArt krachtapparatuur is gebouwd om zelfs de ruigste sportscholen te overleven. De combinatie van metallic poedercoating en een extra dikke laag blanke lak kan de zwaarste omstandigheden aan. Deze afwerking is bestand tegen krassen, veroudering en verkleuring door olie en ontsmettingsmiddelen. Onze bekleding is scheurbestendig en van de zwaarste kwaliteit. De standaardkleuren Graphite Frame met Smokey Gray en Black bekleding, zijn samengesteld om in iedere locatie tot hun recht te komen. Uiteraard kun je het uiterlijk van jouw apparatuur aanpassen aanvullende opties.

Cardioapparatuur kopen van SportsArt

Full commercial Sportsart

Full commercial

De Full Commercial cardio-lijn van SportsArt valt op door het elegante design en de uitstekende biomechanica. Elk toestel is gebouwd om de meest veeleisende training te weerstaan. En dat tegen een zeer concurrerende prijs. De loopbanden combineren energiezuinige componenten en een robuust ontwerp om het apparaat onder alle omstandigheden op topniveau te laten werken.

Light commercial

De SportsArt Light Commerical toestellen zijn de perfecte oplossing voor minder intensief gebruik. Denk aan toepassing bij fysiotherapie, revalidatie, bedrijfsfitness of in de fitnessruimte van hotels. In de basis zijn deze toestellen gelijk aan de Full Commercial toestellen, maar dan uitgerust met lichtere motoren zodat deze perfect zijn afgestemd op de doelgroep.

Eco-Powr™

Onze ECO-POWR™ lijn heeft een technologische sprong genomen naar een nog hoger niveau. De omvormers zijn nu in de machines ingebouwd en er zijn dus geen extra kabels of boosters meer nodig. Je kunt direct beginnen om de door de gebruiker opgewekte energie te gebruiken in jouw faciliteit. Stop de stekker in het stopcontact en bespaar direct op de energiekosten.

De SportsArt fitnessapparatuur in jouw sportschool?

Wij gaan graag met je in gesprek om jouw sportschool, fitnesslocatie, sportcomplex, trainingslocatie en fysiopraktijk zo goed mogelijk in te richten. Onze apparaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en behoeven daardoor weinig onderhoud. Ben je op zoek naar een specifiek fitnessapparaat, maar wil en kun je het niet direct aanschaffen? Dan is leasen iets voor jou.

  /    /  SportsArt