Booty Builder GymBiz

Booty Builder

  /    /  Booty Builder

Booty Builder. Goed, snel en veilig trainen

Wil je jouw billen trainen, maar zie je op tegen het gedoe met een halter en een bankje? Geen zin in ongemak en blauwe plekken op je heupen? Gebruik dan de Booty Builder: een nieuwe en innovatieve machine waarmee je veilig en maximaal je billen traint. Doordat je het apparaat heel gemakkelijk in kunt stellen zoals jij dat wilt, is de Booty Builder veilig te gebruiken door iedereen.

GymBiz is de officiële importeur van Booty Builder apparaten in de Benelux. Koop nu jouw Booty Builder machine in onze webshop of vraag meer informatie aan. We helpen graag bij al jouw vragen!

Haal alles uit je training

Met de Booty Builder train je jouw lichaam optimaal. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken en is heel stabiel. De Booty Builder neemt weinig ruimte in. Je kunt het prima plaatsen tegen een muur of in een hoek van de ruimte. Ook bespaar je met de Booty Builder tijd, je traint er effectiever en veiliger mee dan met een halter.

De verschillende Booty Builder machines

Lees meer over de verschillende Booty Builder machines die GymBiz aanbiedt.

Booty Builder Platinum

Booty Builder Platinum

Booty Builder Platinum: een nieuwe en innovatieve machine waarmee je veilig en maximaal je billen kunt gaan trainen. Te verkrijgen in de webshop van GymBiz.

Booty Builder V9

Booty Builder V8

Het gepatenteerde ontwerp met de verhoogde positionering van de voeten geeft gebruikers het optimale bewegingsbereik voor de gluteus maximus.

Booty Builder Hack Squat

Booty Builder V Squat

De V squat zorgt voor een gerichte activering van de quadriceps, bilspieren en hamstrings, wat kan leiden tot een betere spierontwikkeling en krachttoename.

Booty Builder Standing Hip Thrust

Booty Builder Standing Hip Thrust

De Booty Builder Standing Hip Trust is de perfecte introductie en variatie op de traditionele hip thrust-oefening en de meest comfortabele manier om een hip thrust te doen.

Booty Builder Standing Abductor

Booty Builder Standing Abductor

De Booty Builder Standing Abductor zorgt voor optimale spieractivatie voor boven- en zijkant bilspieren, verbetert de mobiliteit en balans van de heup en versterkt de core-stabiliteit.

Booty Builder Backextension

Booty Builder Selectorized Back Extension

De Booty Builder Back Extension elimineert het worstelen met halterschijven / kettlebells. Voor extra weerstand bij het uitvoeren van de hyperextensie.

Booty Builder Selectorized Standing Hip Thrust

Booty Builder Selectorized Standing Hip Thrust

Upgrade je ruimte met de Booty Builder Selectorized Standing Hip Thrust Machine, ontworpen voor gemak en veelzijdigheid, met dikke padding en meerdere handposities, perfect voor elke sportschool.

Selectorized Kick Back

Booty Builder Selectorized Kick Back

De Booty Builder Selectorized Kick Back Machine biedt snelle gewichtswisselingen, een verhoogd voetplatform voor vrije beweging, en meerdere handgreepopties, waardoor het een essentiële aanvulling is voor elke sportschool.

Booty Builder Selectorized Standing Hip Abductor

Booty Builder Selectorized Standing Hip Abductor

Verbeter gemakkelijk je boven- en zijbilspieren met de Booty Builder Selectorized Standing Hip Abductor, ontworpen voor heupmobiliteit, balans en kernstabiliteit, met meerdere handposities voor atleten van alle lengtes.

Booty Builder Belt Squat

Booty Builder Belt Squat

De Booty Builder Belt Squat heeft een compact ontwerp en zorgt voor een diepe bewegingsbereik zonder uw schouders, ruggengraat en onderrug te belasten.

De Booty Builder in jouw sportschool?

Wij gaan graag met je in gesprek om jouw sportschool, fitnesslocatie, sportcomplex, trainingslocatie en fysiopraktijk zo goed mogelijk in te richten. Onze apparaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en behoeven daardoor weinig onderhoud. Ben je op zoek naar een specifiek fitnessapparaat, maar wil en kun je het niet direct aanschaffen? Dan is leasen iets voor jou.

Wil je graag een Booty Builder kopen?

Je bent bij GymBiz aan het juiste adres! Bestel één van onderstaande varianten nu gemakkelijk en snel via de webshop of bekijk andere producten.

Booty Builder the original hip thrust machine staat onder anderen bij:

Booty-builder
  /    /  Booty Builder