i

Over GymBiz

Succesvol met GymBiz door passie voor sport en gezondheid

Wij hebben een passie voor sport en de gezondheid van mensen en bedrijven. Dankzij ons grote (inter)nationale netwerk van zowel ondernemers als leveranciers, kunnen we onderscheidende diensten en producten leveren. Wil je graag groeien met je bedrijf? Word dan succesvol met GymBiz!

over-gymbiz

GymBiz; Energizing your business!

GymBiz is de officiële importeur van diverse sport- en fitnessmerken. Ieder merk heeft een eigen verhaal die jouw klanten een unieke ervaring kunnen bieden. Lees meer over deze merken via de betreffende pagina’s.

Webshop

In onze webshop vind je diverse fitnessproducten en -apparatuur van een aantal van deze merken.

Financial lease

Ben je op zoek naar een specifiek fitnessapparaat, maar wil of kun je het niet direct aanschaffen? Dan is leasen iets voor jou. Door te leasen kun je binnen een bepaalde tijd eigenaar van het product worden zonder een enorme investering te hoeven doen. Ook kun je een apparaat huren.

GymBiz zeker aan te raden! Al een aantal jaren contact met David van GymBiz over het verwezenlijken van onze droom. Vanaf het eerste moment kon ik met alle vragen terecht bij David ook terwijl er nog geen directe verkoop was. Service, expertise en materiaal goed voor elkaar. Zeer aan te raden.

Bas van Wegen Eigenaar Van Wegen Personal Training

Ik had een 'boodschappenlijst' met nogal wat wensen. Nummer 1 op die lijst was de Bootybuilder. Na een kort telefoongesprek, had ik een een persoonlijk gevoel bij David en voelde de helpende hand. Mede hierdoor mijn premium Vitaliteitsstudio volledig in laten richten door GymBiz. Eindresultaat: Fabuleus. Alles op maat en persoonlijk afgestemd op de uitstraling en capaciteit van de ruimte.

Ineke Willems Eigenaar i-will

Van Gymbiz krijgen we ECHT advies, dat wil zeggen niet op de portemonnee gericht, maar op onze behoefte. Ik als sportschooleigenaar heb al veel producten via GymBiz besteld. Op dit moment wachten we op nieuwe roeiapparaten en spinningbikes. Super service en persoonlijk! Top!!

Marlou Bloemendaal Eigenaar InShape Fitnesscentrum

  /  Over GymBiz