Image Alt

Onze merken

  /  Onze merken

Innovatieve producten voor jouw sport-, fitness- of fysiolocatie

GymBiz is de officiële importeur van diverse sport- en fitnessmerken voor onder anderen fysiopraktijken, sport- en fitnesslocaties. De producten onderscheiden zich onder anderen door het gebruiksvriendelijke en innovatieve karakter. Onze merken hebben allemaal een eigen verhaal die jouw klanten een unieke ervaring kunnen bieden.

Change The World One Workout At A Time

Tijdens het sporten verbrand je calorieën ofwel energie. Stel je nou eens voor dat je die energie kunt hergebruiken. Het is nu belangrijker dan ooit dat iedereen zijn steentje bijdraagt om de planeet een beetje groener achter te laten dan je hem aantrof.

Goed, snel en veilig trainen

Wil je jouw billen trainen, maar merk je dat een bankje in combinatie met een halter niet zo comfortabel traint? Gebruik dan de Booty Builder: een innovatieve en gebruiksvriendelijke machine waarmee je veilig en maximaal je billen traint.

Explosief trainen op een veilige manier

Torque Fitness is specialist op het gebied van functionele training en ruimtebesparende oplossingen. De TANK maakt slee training overal mogelijk. Dankzij de rubber wielen beschadigt de vloer niet en kan de TANK binnen en buiten gebruikt worden.

Haal het maximale uit je training

BlazePods neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Je kunt er binnen én buiten mee trainen. BlazePods zijn waterbestendig en kunnen gemakkelijk aan palen, hekken of deuren worden bevestigd. Je training wordt nooit saai, doordat je de apparaten kan gebruiken voor meer dan honderd verschillende oefeningen.

De slimste verfrisser

Zowel tijdens het sporten als op de werkvloer is het belangrijk om voldoende te drinken. De drankmachine van SPRINQEL biedt naast verfrissend koud water ook water met verschillende smaken. En die bevatten ook nog eens essentiële vitamines. Oftewel een heerlijke slimme dorstlesser!

Oplossing voor persoonlijke schema’s

Digitaliseer je sportschool met minimale inspanning en verhoog de binding met je leden. Advagym is een complete oplossing die achteraf te installeren is op praktisch ieder steekgewicht krachttoestel. Met de app hebben je leden altijd een persoonlijk trainingsschema die hen helpt de beste resultaten te behalen.

  /  Onze merken