1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

BlazePod

BlazePod, voor optimale training van reactiesnelheid en behendigheid

Wil jij graag je reactiesnelheid verbeteren, of anderen hierin trainen? Dan is de BlazePod echt iets voor jou. BlazePods zijn kleine apparaten (pods) die je kunt aansturen via een app op je telefoon.

Je training wordt nooit saai, doordat je de apparaten kunt gebruiken voor meer dan 100 verschillende BlazePod oefeningen. Bovendien kunnen meerdere spelers met één set tegelijk trainen.

GymBiz is de enige officiële importeur voor BlazePod in Nederland

De voordelen van onze official dealership:

  • Op werkdagen besteld? Binnen 2 dagen zijn jouw BlazePod producten in huis!
  • Nederlandse support en telefonische ondersteuningen bij vragen.

Waar kan ik de BlazePod kopen?

In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor een optimale training met de BlazePods. Hier bestel je zowel een complete BlazePod trainer kit (6 oplaadbare BlazePods + tas) als losse pods en bijbehorende BlazePod accessoires.

Populaire producten

Reactiesnelheid trainen met de BlazePod

Als je de BlazePods gaat gebruiken voor het trainen van behendigheid en reactiesnelheid, sluit je deze eerst aan op je telefoon via een app. De aansturing gaat middels bluetooth en de gratis app is beschikbaar voor Android en iOS.

Waar kan ik de BlazePods voor gebruiken?

In het algemeen zijn ze perfect om je reactiesnelheid en behendigheid te trainen. Dit kan toegepast worden bij fitness, fysiotherapie en diverse vechtsporten. BlazePods zijn ook handig voor oefeningen en trainingen bij sporten als voetbal, basketbal of hockey. Altijd met als doel om je behendigheid en reactiesnelheid te testen en verbeteren.

BlazePods kopen bij Gymbiz
BlazePods kopen bij Gymbiz
BlazePods kopen bij Gymbiz

Uitermate geschikt voor sportverenigingen en teams

De BlazePods zijn tevens zeer geschikt voor sportieve ondernemers en verenigingen. Ze helpen hun sportieve leden bij oefeningen om ze fit te houden. Je kunt bijvoorbeeld je voetbalskills en je reactievermogen verbeteren. Maar de BlazePods zijn ook super goed te gebruiken bij basketbal, hockey en vechtsporten. Ook als personal trainer kun je ze goed verwerken in je trainingen.

Fysiotherapie; Snelle revalidatie met BlazePods

Bovendien gebruiken veel fysiotherapeuten de BlazePods bij revalidatie van patiënten en sporters. Ze zijn in te stellen voor ieder gewenst niveau en zijn tevens in te zetten bij cognitieve trainingen. De BlazePod is een ideale tool voor training van reactiesnelheid en behendigheid.

Altijd en overal trainen, de voordelen van BlazePods

Als je aangesloten bent kies je een activiteit in de app en plaats je de pods waar jij dat wilt. Vervolgens is het een kwestie van reactie op de lampen. BlazePods neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Je kunt er binnen én buiten mee trainen. Bovendien zijn ze waterafstotend en ze kunnen gemakkelijk aan palen, hekken of deuren worden bevestigd.

Hoe werken BlazePods?

Wanneer je de training start zullen de LED lampen van de pods in willekeurige volgorde gaan branden. Wanneer de lichtgevende pod wordt aangetikt zal deze weer uitgaan. Je kunt de apparaten gebruiken voor meer dan 100 verschillende BlazePod oefeningen. Naast de standaard programma’s kun je ook zelf programma’s op maat samenstellen. Kortom, Download de app om je reactiesnelheid te trainen.

Meten is weten!

Ook kun je de pods eventueel gebruiken als timer. Je kunt dan zelf instellen dat ze na een bepaalde tijd automatisch weer uit gaan. Via de gratis app kun je het resultaat van de training op de milliseconde nauwkeurig meten en analyseren.

Meer informatie is te vinden via de handleiding.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier hoeveel pods je kunt aansturen met mijn toestel. En lees hier meer veelgestelde vragen over BlazePods.

 

BlazePods kopen?

Het trainen van je reactiesnelheid kan verslavend worden wanneer je sport met de BlazePod! Enthousiast geworden? Koop nu direct jouw eigen BlazePods!

BlazePods kopen bij Gymbiz
BlazePods kopen bij Gymbiz
BlazePods kopen bij Gymbiz
  /  BlazePod