Tank Torque Fitness GymBiz

Torque Fitness

  /  Torque Fitness

De stijlvolle en effectieve apparaten van Torque Fitness

Torque Fitness is specialist op het gebied van functionele training en ruimtebesparende oplossingen. Torque biedt verschillende apparaten om je lichaam op een hele efficiënte manier te trainen. In de sportschool, op het lokale sportcomplex of gewoon bij je thuis.

Torque Fitness TANK

De TANK maakt slee training overal mogelijk. Dankzij de rubber wielen beschadigt de vloer niet en kan de TANK binnen en buiten gebruikt worden. Bij een traditionele slee is de kans op een blessure het groots bij de start. De TANK werkt net iets anders. Dankzij de magnetische weerstand zal hij zwaarder worden naarmate je harder gaat duwen. Hierdoor bouwt de weerstand progressief op en past de TANK zich aan de gebruiker aan.

Wil je graag een TANK van Torque Fitness kopen?

Je bent bij GymBiz aan het juiste adres! Bestel één van onderstaande varianten nu gemakkelijk en snel via de webshop of bekijk andere producten.

Populaire producten

gymbiz-torque-xcreate

Jouw ideale workout-ruimte met X-Create

Daarnaast bieden wij volledige fitness-uitrustingen aan voor in jouw gym. Ideaal is X-Create. Deze wandrekken en opbergmogelijkheden kunnen modulair opgebouwd worden. Je kunt zelf het aantal meters aan opbergruimte kiezen en je bepaalt precies wat je wel en juist niet in jouw gym wilt hebben. Zo kun je dus jouw ideale workout-ruimte inrichten.

Torque Fitness
Torque Fitness TANK

Op zoek naar andere apparaten voor jouw locatie?

Wij gaan graag met je in gesprek om jouw sportschool, fitnesslocatie, sportcomplex, trainingslocatie en fysiopraktijk zo goed mogelijk in te richten. Onze apparaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en behoeven daardoor weinig onderhoud. Ben je op zoek naar een specifiek fitnessapparaat, maar wil en kun je het niet direct aanschaffen? Dan is leasen iets voor jou.

  /  Torque Fitness