SportsArt GymBiz cardio- en krachtapparaten

Kracht

  /    /  Kracht

SportsArt Krachtapparatuur

De krachtapparaten van SportsArt zijn van hoogwaardige kwaliteit en behoeven daardoor weinig onderhoud. GymBiz levert naast krachtapparatuur ook cardioapparaten van SportsArt. Hieronder zijn de verschillende kleurmogelijkheden en soorten te vinden.

Krachtapparaten voor in jouw sportschool

SportsArt krachtapparatuur is gebouwd om zelfs de ruigste sportscholen te overleven. De combinatie van metallic poeder coating en een extra dikke laag blanke lak kan de zwaarste omstandigheden aan. Deze afwerking is bestand tegen krassen, veroudering en verkleuring door olie en ontsmettingsmiddelen. Onze bekleding is scheurbestendig en van de zwaarste kwaliteit. De standaardkleuren, Graphite Frame met Smokey Gray en Black Bekleding, zijn samengesteld om in iedere locatie tot hun recht te komen.

Uiteraard kunt u het uiterlijk van uw apparatuur aanpassen met onderstaande aanvullende opties.

Download de flyer

Frame kleuren

Graphite (Standard)

Metallic Black

Platinum

Pearl

Fire Red

Emerald Green

Electric Yellow

Cobalt Blue

Bekleding Kleuren

Basis

Smokey Gray (Standard)

Sterling Gray

Accenten

Black (Standard)

Forest Green

Shamrock Green

Plum Red

Royal Blue

Burnt Orange

Sea Blue

Aqua Green

Maroon Red

Flame Orange

Krachtapparatuur van SportsArt in jouw sportschool?

Wij gaan graag met je in gesprek om jouw sportschool, fitnesslocatie, sportcomplex, trainingslocatie en fysiopraktijk zo goed mogelijk in te richten. Onze apparaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en behoeven daardoor weinig onderhoud. Ben je op zoek naar een specifiek fitnessapparaat, maar wil en kun je het niet direct aanschaffen? Dan is leasen iets voor jou.

  /    /  Kracht