Image Alt

Cardio

  /    /  Cardio

SportsArt Cardioapparatuur

Tijdens het sporten verbrand je calorieën ofwel energie. Stel je nou eens voor dat je die energie kunt hergebruiken. Het is nu belangrijker dan ooit dat iedereen zijn steentje bijdraagt om de planeet een beetje groener achter te laten dan je hem aantrof. Met de cardioapparatuur van SportsArt is dit mogelijk!

ECO-POWR™

Onze ECO-POWR™ lijn heeft een technologische sprong genomen naar een nog hoger niveau. De omvormers zijn nu in de machines ingebouwd en er zijn dus geen extra kabels of boosters meer nodig. Je kunt direct beginnen om de door de gebruiker opgewekte energie te gebruiken in jouw faciliteit. Stop de stekker in het stopcontact en bespaar direct op de energiekosten.

Full commercial Sportsart

FULL COMMERCIAL

De Full Commercial cardio-lijn van SportsArt valt op door het elegante design en de uitstekende biomechanica. Elk toestel is gebouwd om de meest veeleisende training te weerstaan. En dat tegen een zeer concurrerende prijs. De loopbanden combineren energiezuinige componenten en een robuust ontwerp om het apparaat onder alle omstandigheden op topniveau te laten werken.

LIGHT COMMERCIAL

De SportsArt Light Commerical toestellen zijn de perfecte oplossing voor minder intensief gebruik. Denk aan toepassing bij fysiotherapie, revalidatie, bedrijfsfitness of in de fitnessruimte van hotels. In de basis zijn deze toestellen gelijk aan de Full Commercial toestellen, maar dan uitgerust met lichtere motoren zodat deze perfect zijn afgestemd op de doelgroep.

Cardioapparatuur van SportsArt in jouw sportschool?

Wij gaan graag met je in gesprek om jouw sportschool, fitnesslocatie, sportcomplex, trainingslocatie en fysiopraktijk zo goed mogelijk in te richten. Onze apparaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en behoeven daardoor weinig onderhoud. Ben je op zoek naar een specifiek fitnessapparaat, maar wil en kun je het niet direct aanschaffen? Dan is leasen iets voor jou.

  /    /  Cardio