Image Alt

Booty Builder V Squat

  /    /  Booty Builder V Squat

Booty Builder V Squat

De V squat zorgt voor een gerichte activering van de quadriceps, bilspieren en hamstrings, wat kan leiden tot een betere spierontwikkeling en krachttoename.

Productspecificaties

€ 5.438,95 incl. BTW

Verhoogde veiligheid en minder kans op blessures
In vergelijking met traditionele barbell-squats kan de V-squat-machine de belasting van de onderrug helpen verminderen. Dit kan gunstig zijn voor mensen met lage rugklachten of die herstellende zijn van een blessure.

Verbeterde stabiliteit en controle
De V-squat-machine zorgt voor een meer gecontroleerde en stabiele beweging, wat gunstig kan zijn voor personen die net beginnen met krachttraining of die aan hun vorm moeten werken.

Afwisseling
De V-squat-machine kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan oefeningen, waaronder traditionele V-squats, reverse hack-squats en variaties op één been, waardoor een breder scala aan trainingsopties mogelijk is.

Afmeting
L 1990 × B 1625 × H 1271 mm

Gewicht
235 KG

De Booty Builder V Squat in jouw sportschool?

Wij gaan graag met je in gesprek om jouw sportschool, fitnesslocatie, sportcomplex, trainingslocatie en fysiopraktijk zo goed mogelijk in te richten. Onze apparaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en behoeven daardoor weinig onderhoud. Ben je op zoek naar een specifiek fitnessapparaat, maar wil en kun je het niet direct aanschaffen? Dan is leasen iets voor jou.

  /    /  Booty Builder V Squat