Image Alt

Booty Builder Selectorized Back Extension

  /    /  Booty Builder Selectorized Back Extension

Booty Builder Selectorized Back Extension

Productspecificaties

€ 5.438,95 incl. BTW

De Booty Builder Back Extension elimineert het worstelen met halterschijven / kettlebells enz. Voor extra weerstand bij het uitvoeren van de hyperextensie. De gewichtstapel gaat tot 120 KG.

Met de Selectorized Back Extension kunt u gemakkelijk een comfortabele stang vasthouden voor extra weerstand en voorkomt u dat er gewichten op de grond vallen. De in hoogte verstelbare kussens maakt dit toestel ideaal voor elke gebruiker. De Back Extension geeft focus tijdens het trainen van hamstrings tot aan de onderrug.

Door de stang te vervangen voor een enkelband (los verkrijgbaar) kan er met dit toestel ook een “glute kickback” oefening worden gedaan.

Afmeting
L 1236 × B 1578 × H 990 mm

Gewicht
250 KG

De Booty Builder Selectorized Back Extension in jouw sportschool?

Wij gaan graag met je in gesprek om jouw sportschool, fitnesslocatie, sportcomplex, trainingslocatie en fysiopraktijk zo goed mogelijk in te richten. Onze apparaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en behoeven daardoor weinig onderhoud. Ben je op zoek naar een specifiek fitnessapparaat, maar wil en kun je het niet direct aanschaffen? Dan is leasen iets voor jou.

  /    /  Booty Builder Selectorized Back Extension