1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Booty Builder

Booty Builder. Goed, snel en veilig trainen

Wil je jouw billen trainen, maar zie je op tegen het gedoe met een halter en een bankje? Geen zin in ongemak en blauwe plekken op je heupen? Gebruik dan de Booty Builder: een nieuwe en innovatieve machine waarmee je veilig en maximaal je billen traint. Doordat je het apparaat heel gemakkelijk in kunt stellen zoals jij dat wilt, is de Booty Builder veilig te gebruiken door iedereen.

Haal alles uit je training

Met de Booty Builder train je jouw lichaam optimaal. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken en is heel stabiel. De Booty Builder neemt weinig ruimte in. Je kunt het prima plaatsen tegen een muur of in een hoek van de ruimte. Ook bespaar je met de Booty Builder tijd, je traint er effectiever en veiliger mee dan met een halter.

Wil je graag een Booty Builder kopen?

Je bent bij GymBiz aan het juiste adres! Bestel één van onderstaande varianten nu gemakkelijk en snel via de webshop of bekijk andere producten.

Booty-builder

Official Booty Builder Training Center

Kies hier jouw dichtstbijzijnde official Booty Builder Training Center

Booty Builder the original hip thrust machine staat onder anderen bij:

De Booty Builder in jouw sportschool?

Wij gaan graag met je in gesprek om jouw sportschool, fitnesslocatie, sportcomplex, trainingslocatie en fysiopraktijk zo goed mogelijk in te richten. Onze apparaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en behoeven daardoor weinig onderhoud. Ben je op zoek naar een specifiek fitnessapparaat, maar wil en kun je het niet direct aanschaffen? Dan is leasen iets voor jou.

  /  Booty Builder