BlazePod Introductietraining – 6 personen – op eigen locatie

1.175,00 incl. BTW

Of betaal in 3 keer: € 391,67 met 0% rente

BlazePod maakt reactietraining toegankelijk, vermakelijk en buitengewoon doeltreffend. Of je nu een fysiotherapeut bent die revalidatieprogramma’s ontwikkelt, een personal trainer die klanten naar hun topprestaties begeleidt, een atleet die zich specifiek richt op sporttraining, of gewoon op zoek bent naar vermakelijke uitdagingen, BlazePod is de ideale aanvulling op je reeks fitnesshulpmiddelen.

Beschrijving

BlazePod Introductietraining: boost jouw trainingen!

Wil jij als trainer of coach je trainingen op een innovatieve manier een boost geven? Dan zijn BlazePods iets voor jou. Met dit geavanceerde hulpmiddel stimuleer je de ontwikkeling van fysieke en cognitieve vaardigheden. In onze BlazePod Introductietraining leer je alles om een flitsende start te maken met deze trainingsinnovatie.

Wat houdt de training in?

De BlazePod Introductietraining is een uitgebreide training waarin je alles leert over BlazePods. Je ontdekt hoe ze werken en hoe je ze kunt inzetten. Ook maak je tijdens de training kennis met de veelzijdige toepassing van BlazePods en leer je hoe je ze effectief integreert in je eigen trainingsprogramma.

Wat leer je tijdens de Blazepod Introductietraining?

Inzicht in BlazePods
Begrijp wat Blazepods zijn, hoe ze werken en welke vaardigheden ze kunnen ontwikkelen, zoals reactiesnelheid, uithoudingsvermogen, focus en samenwerking.

Gebruik van de BlazePod app
Volg stap-voor-stapinstructies over het instellen van de pods, het aanmaken van een account en het bijhouden van je activiteiten en statistieken.

Praktische implementatie
Ontdek verschillende opstellingen en oefeningen die je direct kunt toepassen in je eigen trainingen met behulp van de BlazePod trainingsmatrix.

Interactieve technieken
Leer effectieve manieren voor het bevorderen van interactie en motivatie onder je deelnemers, zoals het gebruik van scores en het aanwakkeren van competitiegevoel.

Specificaties

Maximaal aantal deelnemers:
6 personen (de prijs is € 1.175,-, dit is de totaalprijs voor maximaal 6 deelnemers)

Wanneer:
In overleg na aankoop

Waar:
Op jouw locatie

Duur van de training:
3 uur

Zit er ook een BlazePod set bij?
Nee. De trainer neemt zijn eigen BlazePod set mee om alles duidelijk uit te leggen. Zorg ervoor dat jouw eigen set opgeladen klaar staat, zodat je samen met de trainer aan de slag kan gaan om het maximale uit de training te halen. Heb je nog geen BlazePod Set? Bestel deze dan snel in onze webshop.

Bestel vandaag nog jouw BlazePod Introductietraining en breng jouw trainingen naar een hoger niveau!

  /    /  BlazePod  /  BlazePod Introductietraining – 6 personen – op eigen locatie