Image Alt

Back to School actie

Back to School actie: 20% korting!

Wil jij graag je reactiesnelheid verbeteren, of anderen hierin trainen? Dan is de BlazePod echt iets voor jou. BlazePods zijn kleine apparaten (pods) die je kunt aansturen via een app op je telefoon.

De zomervakantie zit er weer op en we gaan weer aan de slag. Uit de relaxte vakantiemodus weer naar school of de studie. Een goed moment bovendien om weer extra aandacht aan je lichaam te geven en de eventuele vakantiekilo’s er weer af te trainen. Daarom hebben wij de komende 2 weken een Back to School actie waarbij je op geselecteerde producten van BlazePod tot wel 20% korting ontvangt. Oftewel aarzel niet en ga aan de slag!

Vanaf maandag 28 augustus tot en met dinsdag 5 september zijn geselecteerde producten van BlazePod afgeprijsd tot wel 20% korting. Profiteer nu!

Waar kan ik de BlazePod kopen?

In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor een optimale training met de BlazePods. Hier bestel je zowel een complete BlazePod trainer kit (6 oplaadbare BlazePods + tas) als losse pods en bijbehorende BlazePod accessoires.

Populaire producten

Waar kan ik de BlazePods voor gebruiken?

In het algemeen zijn ze perfect om je reactiesnelheid en behendigheid te trainen. Dit kan toegepast worden bij fitness, fysiotherapie en diverse vechtsporten. BlazePods zijn ook handig voor oefeningen en trainingen bij sporten als voetbal, basketbal of hockey. Altijd met als doel om je behendigheid en reactiesnelheid te testen en verbeteren.

Je training wordt nooit saai, doordat je de apparaten kunt gebruiken voor meer dan 100 verschillende BlazePod oefeningen. Bovendien kunnen meerdere spelers met één set tegelijk trainen.

Wat is het verschil tussen een gratis en een Pro Account?

Via GymBiz krijg je bij iedere set blazepods 6 maanden gratis de Pro Licentie zodat je goed kan bepalen welke licentie het beste bij jou past. Meer info.

GymBiz is de enige officiële importeur voor BlazePod in Nederland. De voordelen van ons official dealership:

  • Op werkdagen besteld? Binnen 2 werkdagen zijn jouw BlazePod producten in huis!
  • Nederlandse support en telefonische ondersteuning bij vragen.

Actievoorwaarden

  • Actieperiode: maandag 28 augustus tot en met dinsdag 5 september 2023.
  • Niet geldig in combinatie met andere promoties.
BlazePods kopen bij Gymbiz
BlazePods kopen bij Gymbiz
BlazePods kopen bij Gymbiz
BlazePods kopen bij Gymbiz
BlazePods kopen bij Gymbiz
BlazePods kopen bij Gymbiz
  /  Back to School actie