1-677-124-44227 184 Main Collins Street, West Victoria 8007 Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us
Image Alt

Advagym

DE ADVAGYM-INFUSIE

Digitaliseer je sportschool met minimale inspanning en verhoog de binding met je leden. Advagym is een complete oplossing die achteraf te installeren is op praktisch ieder steekgewicht krachttoestel. Met de app hebben je leden altijd een persoonlijk trainingsschema die hen helpt de beste resultaten te behalen. De app telt herhalingen, snelheid en geeft aan hoeveel rust men moet nemen tussen sets. In bijvoorbeeld de functionele zone heeft de klant toegang tot talloze oefeningen met video uitleg die je zelf kunt toevoegen. De beheertool in de cloud biedt waardevolle inzichten in machinegebruik, piek uren per zone en gebruikersvoorkeuren. Geef uw sportschool een digitale infusie!

Digitaliseer

Transformeer een analoge sportschool in een moderne, verbonden faciliteit binnen een paar uur.

Personaliseer

Leden kunnen op maat gemaakt trainingsprogramma’s van personal trainers volgen of hun eigen trainingen maken.

Registreer

Reps en sets worden vastgelegd en automatisch opgeslagen, waardoor leden resultaten kunnen verbeteren en gemotiveerd blijven.

De hardware

De Advagym-oplossing omvat sensorpucks op machines en in trainingszones, een hoofdunit gemonteerd op elke gewicht stapel om herhalingen en sets te meten, en een waarnemer die de signalen van de hoofdunits verzamelt en naar de back-end van de cloud stuurt. U krijgt toegang tot een systeemoverzicht en waardevolle statistieken via de gebruiksvriendelijke admin-tool.

De app

Geen lastige installatie. De gebruiker tikt met zijn of haar telefoon op de puck van een machine om een ​​oefening te starten. Herhalingen en sets worden automatisch in realtime vastgelegd. Relevante statistieken en overzichten, machine-instellingen en favoriete workouts worden opgeslagen in de app.

App functies

De app registreert machinetraining, functionele training, olympische krachttraining en cardio. Sportscholen kunnen aangepaste trainingsprogramma’s maken en uploaden, en gebruikers kunnen hun eigen trainingsprogramma’s maken. Machine-instellingen worden opgeslagen om de volgende keer snel aan de slag te gaan en om de voortgang van de gebruiker te tone

  /  Advagym